«

»

Mar 12

Candidatul dreptei înseamnă schimbarea la Brăila

Ideea unui candidat de dreapta unic la Brăila a fost vehiculată și la alte alegeri locale. S-a dovedit a fi o idee fără sorți de izbândă deoarece, de fiecare dată, politicienii de dreapta nu au renunțat la orgolii personale sau nu au propulsat persoana care în acel moment era pe val.

Unii politicieni vorbesc despre negocieri între diverse forțe de dreapta, fapt ce arată slăbiciunea fiecăruia și neajunsurile formațiunilor implicate. Aceasta nu face decât să diminueze în continuare  opțiunea de vot în rândul electoratului. Mai mult, acest tip de negocieri nu se povestește pe rețelele de socializare sau în presă.

Candidatul dreptei trebuie să aibă notorietate, imagine impecabilă, să nu fi avut legături cu administrația coruptă și să nu aibă dosare penale.

Important este ca rezultatul final să fie în beneficiul brailenilor pentru schimbarea situației dezastruoase a orașului și județului.

Candidatul Mișcării Populare, profesor Viorel Botea, vrea schimbarea la Brăila.

2 comments

  1. Tone Enut ioan

    Vazut de la mine profesorul Viorel Botea este omul care poate aduce schimbarea in bine a Mnicipiului Braila. Il cunosc de cand era profesor la Liceul Economic. Suntem multi cei care-l apreciem. Succes!

  2. Gabriela C

    Nu se vede nici o implicare a acestui candidat pt. a castiga ceva la Braila. Pacat, este o mare oportunitate sa scapam de PSD, PNL, ALDE si toti comunistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>