«

»

Oct 25

Comunicat de presa MP – Miscarea Populara nu-si “plateste” membrii!

Mişcarea Populară nu-şi „plăteşte” membrii!

Mişcarea Populară neagă cu vehemenţă zvonurile lansate pe un anumit post de televiziune, potrivit căruia participanţii la Congresul Extraordinar de înfiinţare a formaţiunii politice Mişcarea Populară ar fi fost plătiţi pentru a veni la lucrările Congresului.
Congresul nostru a reprezentat un uriaş succes în ce priveşte participarea, am avut 5224 de delegaţi, plus încă peste 1.000 de invitaţi, făcând Sala Palatului neîncăpătoare.
Mai mult decât atât, au participat peste 40 de membri din Diaspora.
Considerăm că nu face cinste unor jurnalişti să încerce să umbrească succesul pe care Mişcarea Populară l-a înregistrat la chiar Congresul de înfiinţare.
Precizăm că la Congres nu am contabilizat decedaţi, români care muncesc în străinătate, ci strict membrii Mişcării Populare care au participat cu drag la lucrările Congresului, ceea ce s-a putut observa cu uşurinţă din transmisia televiziunilor, prezente în număr foarte mare la evenimentul nostru.
Mişcarea Populară constată cu amărăciune că unii jurnalişti caută cu orice preţ să mânjească cu noroi acţiunile noastre, ale Preşedintelui Traian Băsescu, cu o obstinaţie şi cerbicie demne de o cauză mult mai bună. Mai ales când deservesc televiziuni de ştiri, care au menirea să informeze, nu să dezinformeze publicul telespectator.
25 octombrie 2015
Departamentul Comunicare – Mișcarea Populară

http://pmponline.ro/comunicat-de-presa-miscarea-populara-nu-si-plateste-membrii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>